WEBDESIGN OP MAAT

WordPress webdesign

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk website platform. Of u nu een bedrijfswebsite, een webshop of blog website wil, WordPress kan het allemaal.

Samen met u gaat MDG Creativity na wat uw wensen zijn voor uw website. Het ontwerpen van uw website gebeurt volledig in samenspraak. We maken een voorstel met de gegevens die we van u hebben bekomen en bewerken dit tot u zelf tevreden bent van het resultaat.

Gebruiksgemak

WordPress is een krachtig platform. Ondanks het feit dat het over heel veel functionaliteit beschikt, is het toch heel eenvoudig te beheren. Wijzigingen aan uw website doorvoeren neemt met WordPress slechts enkele minuten in beslag.

MDG Creativity maakt gebruik van een zeer gebruiksvriendelijk thema voor het maken van websites. Dit thema heeft ongezien veel kant-en-klare toepassingen die u zonder enige kennis kan invoegen in uw website.  Eveneens maken we templates aan zodat u simpel, een door ons gemaakt design, kan dupliceren om een extra webpagina toe te voegen.

Designthema’s

WordPress stelt u in staat om voor uw website een unieke look & feel te creëren. Het platform bevat honderden prachtige thema’s waarmee u op uiterst eenvoudige wijze aan de slag kan.

Voor mobiele apparaten

Dankzij de responsieve en mobiele thema’s oogt uw website perfect op elk apparaat. Met mobiele apps voor iOS en Android kan u uw website razendsnel updaten. Ook als u onderweg bent.

Enkele referenties

bodevanschoten.be, atmadvice.be, the-sign.be, klaarlichtfotografie.be, thegiftshopschilde.be, exclusivecarconcept.be

Creatie van op maat gemaakte websites

Een mooie website is hét uithangbord voor uw bedrijf of organisatie. Dat weten we bij MDG Creativity maar al te goed.

Soms volstaat het niet om uw website te maken met WordPress of soortgelijke platformen. In dat geval maken wij de website volledig op maat zodat uw site volledig aangepast is aan uw noden en eventuele vooropgestelde richtlijnen.

Content management module

Wij hebben een eigen platform ontwikkeld zodat u alle op maat gemaakte webtoepassingen zelf kan beheren via een aan uw website gekoppelde CMS.

Enkele referenties

revarte.be, hofterschelde.be, anicur.com, mkl.be, bizzflats.be

Verbeter uw SEO en SEA


Wat is SEO?

SEO ofwel “Search Engine Optimization”, in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”, is een verzameling van technieken. Door deze technieken correct toe te passen optimaliseert en verbetert u de vindbaarheid van uw website of webshop in zoekmachines zoals Google.

Verbeter uw indexering door gebruik van linkbuilding

Wat is linkbuilding en hoe werkt het

Heeft u nog enkele goede generieke domeinnamen, (domeinnamen die één of meerder belangrijke keywords bevatten) dan kan u voor deze domeinnamen kiezen tussen 2 opties. Optie 1: U koppelt deze domeinnaam als alias aan het hoofddomein. Optie 2: U maakt mini websites die u achter deze domeinnaam plaatst met informatie over dit onderwerp, product of topic die vermeld is in de domeinnaam. Eens dit is opgezet is maakt u een call to action naar een pagina binnen uw hoofdwebsite met betrekking tot de miniwebsite. U maakt eveneens een link aan in omgekeerde richting. Een goed voorbeeld hiervan: zoek in google op “t&t design” of klik hier.
U kan ook zorgen dat uw website ook gelinkt wordt vanuit andere websites. Bv.: Advertentie platformen, sites van vrienden en collega’s,

Meer conversie door gebruik van landingspagina’s

Wat zijn landingspagina’s?

Binnen uw website kan u een landingspagina maken. U kan dan vanuit andere media verwijzen naar deze landingspagina. Denk aan een link vanuit een Adwords of Facebook campagne. Een landingspagina zorgt voor meer conversie. Kijk op MDG promotions voor onze landingspage promotie.

Wat is SEA?

SEA ofwel “Search Engine Advertising”, in gewoon Nederlands “Zoekmachine advertenties”. Als u een zoekopdracht uitvoert in bv Google krijgt u de meest relevante organische resultaten. U zal zien dat u bovenaan eerst de advertenties te zien krijgt. 

Snel resultaat met SEA

Door gebruik te maken van SEA (Search Engine Advertising) verschijnt uw boodschap op een prominente plaats boven, rechts of onder de Google zoekresultaten.
U bepaald zelf welke zoektermen uw advertentie doen verschijnen en u betaald dan enkel als iemand op uw ad klikt. Kortom een vlotte, efficiënte manier om extra bezoekers naar uw website te lokken. Voor SEA verwijzen wij u graag door naar enkele partners die hierin gespecialiseerd zijn.

kies voor een top webdesign service

Wie met MDG Creativity in zee gaat, kan direct van start gaan. Wij zetten alles voor u op: we registreren de gewenste domeinnaam en koppelen die aan de webhosting, we creëren de gewenste e-mailadressen en zetten een WordPress-account op, zodat u volledig klaar bent om met uw eigen website van start te gaan. We nemen de ganse set-up voor onze rekening. U betaalt enkel voor de webhosting, de domeinnaam en de bijkomende diensten.